Projecten 2021/2022!

najaar 2021 : VRIJ - CONCERTEN VOORLOPIG GECANCELLED

In 2020 vierde Nederland 75 jaar bevrijding! 
Cessibon Grande zou het vieren het met een swingend project vol popliedjes over vrijheid, bevrijding (van oorlog, maar ook van bv armoede, indoctrinatie, keurslijf), jezelf mogen zijn. VRIJ zijn in de ruimste zin van het woord! We gaan het alsnog doen! De popliedjes krijgen een combo van piano, drums, gitaar en basgitaar als begeleiding. LET OP: er is géén Cessibon Plus Petit! 

Repertoire: denk bv aan ‘From now on’ uit the Greatest Showman, ‘Hey Brother’ van Avicii, ‘Bella Ciao’ (uit Netflixserie Casa de Papel), ‘Homeward Bound’ , ‘Schouder aan schouder’ van Guus Meeuwis. 
Repetities: donderdag 2 – 9 – 16 – 23 – 30 september, 7 -14 -21 (reserve) -28 oktober, 4 – 11 – 18 – 25 november
Zaterdag 6 nov vanaf 14u 
Concerten: vrijdag 26 en zaterdag 27 november
Locatie: Zalencentrum, Westsingel, Oudewater
Deelnamekosten: € 110,–
Stemtest: in overleg
Aanmelden: kan weer!

voorjaar 2022: JUBILEUM Cessibon 22 jaar!!

DIT PROJECT WORDT VERPLAATST NAAR HET VOORJAAR VAN 2022!
Cessibon is opgericht in september 2000, we bestaan al ruim 20 jaar. In die tijd deden we al 31 projecten, VRIJ wordt nummer 32. En allemaal onder bevlogen leiding van onze Monique. Tijd voor een ouderwets Cessibon-feestje, we gaan het vieren met een mooi project: een soort Night of the Proms. We doen dat op onze eigen wijze, Cessibon-waardig: met twee koren, Cessibon Grande en Cessibon Petit Plus, en een uitgebreid combo. Het repertoire wordt gevarieerd, passend in een Promsconcert (zonder orkest 😊), een enkel stuk uit onze geschiedenis, maar vooral mooie nieuwe songs, die makkelijk in het gehoor liggen. Als extra mag elke aanmelder één Promswaardig koorlied noemen. Monique zal de inzendingen onderzoeken en bij geschiktheid in het programma verwerken.

Repertoire: is in ontwikkeling, bv Ameno van Era
Repetities: ntb  voorjaar 2022
PETIT PLUS 
GRANDE 
Concert: 
Locatie:  ntb
Deelnamekosten: nog niet bekend, hou rekening met ca € 125,–
Stemtest: 
Aanmelden: via de knop hieronder!