Nieuwe projecten 2020!

feb – mei 2020 : VRIJ

In 2020 viert Nederland 75 jaar bevrijding!
Cessibon Grande viert het met een swingend project vol popliedjes over vrijheid, bevrijding (van oorlog, maar ook van bv armoede, indoctrinatie, keurslijf), jezelf mogen zijn. We vieren VRIJ zijn in de ruimste zin van het woord!
De popliedjes krijgen een combo van piano, drums, gitaar en basgitaar als begeleiding.

LET OP: er is géén Cessibon Plus Petit! Parallel aan dit project zal het ZangZaak Kamerkoor vanaf feb/mrt een Requiem instuderen. Concert op 4 mei na de plechtigheden van 4 mei. Zie hiervoor de website van De Zangzaak.

Repertoire: denk bv aan ‘From now on’ uit the Greatest Showman, ‘Hey Brother’ van Avicii, ’99 Luftballons’ van Nena, ‘Bella Ciao’ (uit Netflixserie Casa de Papel), ‘Homeward Bound’ , ‘Schouder aan schouder’ van Guus Meeuwis.

Repetities: DONDERDAG 20-27 feb, 5-12-19-26 mrt, 2-16-23-30 (o.v.) april, 7 mei en zaterdag 18 april

Concerten: preview dinsdag 5 mei / echte concert zaterdag 9 mei 2020

Locatie: Zalencentrum, Westsingel, Oudewater

Deelnamekosten: € 110,–

Stemtest: half januari

Aanmelden: tot uiterlijk 15 januari 2020

sept - begin nov : MAESTRO

Nog geen koor heeft zich er tot nu toe aan gewaagd…
Heeft Cessibon de primeur? In het najaar van 2020 klimmen bekende en onbekende Oudewaternaren op de bok om Cessibon ook eens te dirigeren! 
Monique staat voor het eerst haar plek af. Natuurlijk is daar een koor voor nodig dat heel goed naar de bewegingen van de dirigent kijkt en doet wat hij of zij zegt. Beleef het mee en geef je op als zanger. We maken één koor, Cessibon Grande. En hoe meer zangers, hoe leuker het is voor de Maestro’s. Met een echte jury en dus een winnaar!

LET OP: er is wederom géén Cessibon Plus Petit! Kamerkoor liefhebbers kunnen natuurlijk wel aansluiten. Er is bij De ZangZaak ook een Kerstproject 2020 in wording voor het ZangZaak Kamerkoor.

Repertoire: elke Maestro mag een bepaald genre kiezen, van opera tot country en van popmuziek tot gospel. Voor Cessibon worden het oude én nieuwe stukken.

Repetities: donderdag 3-10-17-24 september, 1-8-15-22-29 oktober, 5 november, 1 zaterdagrepetitie datum nttb

Maestro avond: zaterdag 7 november (generale zaterdagmiddag 7 november)
Locatie: Zalencentrum, Westsingel, Oudewater
Maestro’s: nog een verrassing
Deelnamekosten: nog niet bekend (rond de € 110,–)
Aanmelden: tot uiterlijk 15 juni 2020 

Sluit Menu