Zaterdag 9 november en zondag 10 november 2019

‘DROMEN’ met Projectkoor Cessibon en orkest Musical Souvenir!

Dromen dat je kunt vliegen, dromen van een betere wereld, over herinneringen, vrede, Barcelona, het geluid van stilte….maar ook het hebben van een onmogelijke droom en wie weet zelfs een nachtmerrie!
Het orkest Musical Souvenir bezorgt u samen met twee koren van Projectkoor Cessibon een droom van een avond met o.a. Kiss from a Rose, Als wij niets doen (Soldaat van Oranje), Barcelona, Dream on, I see you (Avatar), Baba Yetu, Memory, Sound of Silence, Duel of the Fates (Star Wars) en nog veel ander droomrepertoire.

VAN HARTE WELKOM!

Musical Souvenir o.l.v. Jim Roodnat
Projectkoor Cessibon o.l.v. Monique van den Hoogen
Dennis de Groot solo’s
Dennis de Bruijn piano

zaterdag 9 november 20.00 uur
zondag 10 november 14.30 uur

Kaarten € 21,– (inclusief pauzedrankje)
alleen te bestellen via de Goudse Schouwburg (klik op de button!)

Orkest Musical Souvenir

Het orkest Musical Souvenir en Projectkoor Cessibon kennen elkaar al een poosje. In 2011 was onze eerste samenwerking: de concerten ‘Werelds’ in sporthal de Noortsyde in Oudewater. Voor die gelegenheid was de sporthal ongebouwd tot theaterzaal.

We verheugen ons zeer op een hernieuwde samenwerking! Het orkest staat tegenwoordig onder leiding van Jim Roodnat. De stukken zullen deze reis beurtelings door Monique en Jim worden gedirigeerd.

Projectkoor Cessibon 'Dromen'

De kaartverkoop is gestart!
Kaarten alleen via de website van de Goudse Schouwburg.
Klik op de button.

Hoe werkt het bestellen?
Klik hierboven op ‘Bestellen’ – selecteer rechtsboven de gewenste datum – klik op ‘in winkelmandje’ – klik op het groene ‘toegevoegd’ – klik op ‘Reserveren’ – klik op ‘Plaatsen kiezen’  –  klik op ‘Plaatsen kiezen op plattegrond’ of ‘Automatisch plaatsen toewijzen’ – geef juiste aantal kaarten op – klik op ‘Volgende’ voor betaling. Bij bestelproblemen kunt u om hulp vragen via een mail aan onze penningmeester 

Sluit Menu